Hirdetés

A Sólyomszem producere szívesen készítene egy musicalt a Marvelnek

|

Mi abszolút vevők lennénk a dologra. De vajon Kevin Feige is?

Hirdetés

A múlt héten vette kezdetét egy dupla epizóddal a Marvel Studios idei utolsó Disney+-os sorozata, a Sólyomszem, ahol Clint Bartonnak (Jeremy Renner) akarva-akaratlanul, de egy új társa akad a piszkosul lelkes, de cserébe kissé naiv ifjú, Kate Bishop (Hailee Steinfeld) személyében. A sorozat első epizódjában a készítők egy Broadway musical formájában - a Thor: Ragnarök idevágó jelenetéhez hasonlóan - kissé újra értelmezték az első Bosszúállók moziban történt eseményeket. Ez a rövid, ám mindenképpen jópofa kis geg azonban a széria producerének, Trinh Trannak az elmondása szerint eredetileg nem szerepelt a szkriptben, az egész mindössze a remek hangulatú írószobában keletkező poénként kezdte meg pályafutását. 

Hirdetés

Tran a Reel Rejectsszel történt beszélgetése során úgy fogalmazott, hogy a Rogers: The Musical a korábbi tervek szerint csak néhány a háttérben látható plakáton szerepelt volna, de ahogy elkezdtek jobban belemélyedni az ötletbe kiderült, hogy jóval több van ebben, mint néhány egyszerű reklámtábla. Tran hozzátette, hogy ezek után örömmel készítene valamikor a jövőben egy egész estés Marvel musicalt, ahol mondjuk szintén a Bosszúállók egyik korábbi kalandját öntenék musical formátumba.

Kevin Feige kísérletező szemléletét ismerve nem zárható ki, hogy egy nap tényleg kapni fogunk egy teljes egészében a musical műfajában játszadozó zenés-táncos Marvel Studios produkciót, amiben a hősök végre az énekhangjukat is megcsillanthatják két világmegmentés között.

Ti vevők lennétek egy ilyen Marvel produkcióra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.