Hirdetés

A Sony alcímet keres a Csodálatos Pókember 2-nek?

|

Egy Amerikában élő fickó azt mondta, hogy a Sony marketingesei pár napja a Philips kapitány vetítése előtt kikérték az emberek véleményét, hogy mi legyen a Csodálatos Pókember 2 alcíme.

Hirdetés

A férfi szerint ez a három tesztelés alatt lévő cím: "1. Amazing Spider-Man: The Price of Power"2. "Amazing Spider-Man: With Great Power..." 3. Nem tudja, mert már elfelejtette (Haha. Tényleg.) Ha rajtatok múlna, akkor milyen alcímet adnátok neki? Nyerő lenne például a Látványos Pókember, a "Csodálatos Pókember: Bosszúállók elutasítás", a "Csodálatos Pókember 2: Electric Boogaloo" vagy a "Csodálatos Pókember 2: Electro elszabadul."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.