Hirdetés

A Sony bejegyzett két új Csodálatos Pókember filmet

|

A csodálatos Pókember 2 forgatása még mindig zajlik, de a stúdió máris bejegyzett két dátumot amikor a széria újabb részei fognak megjelenni.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint A csodálatos Pókember 3 2016 június 10-én kerül a mozikba, a negyedik rész pedig 2018 május 4-én fog bemutatkozni. A Sony így nyilatkozott: "A Pókember a legfontosabb, legsikersebb és legkedveltebb franchiseunk. Szóval nagy izgalommal foglaltuk le ezeket a premiereket a következő 5 évre."

A csodálatos Pókember tavaly 750 millió dollárt hozott a stúdiónak és a folytatásoktól is hasonló sikert várnak. Azt azonban még nem tudni, hogy Marc Webb marad-e a rendezői székben, habár elég valószínű, hogy legalább a 3. részt még elvállalja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.