Hirdetés

A Sony három videojátékából is sorozat készül

|

A korábban belengetett God of War mellett a Horizon Zero Dawn és a Gran Turismo is élőszereplős szériákat kap.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment vezérigazgatója, Jim Ryan a második negyedéves céges befektetői értekezleten megerősítette, hogy a cég három játékából is széria készül a közeljövőben. Még márciusban röppent fel a pletyka, miszerint a God of Wart az Amazon adaptálhatja, ez most lényegében hivatalossá vált, bár az nem került megerősítésre, hogy valóban a Térség készítői, Mark Fergus, illetve Hawk Ostby, valamint Az idő kereke sorozat showrunnere, Rafe Judkins lesznek a sorozat felügyelői.

Hirdetés

A God of War mellett a Horizon Zero Dawn adaptációjáról is lehullt a lepel, ám ebből nem az Amazon, hanem a konkurencia, a Netflix fog sorozatot faragni. Továbbá egy Gran Turismo széria is fejlesztés alatt áll, de hogy ez végül melyik streamingplatformon jelenik meg, az nem került szóba. Érdemes megjegyezni a mostani esemény kapcsán, hogy Ryant alig pár hónapja nevezték ki a pozícióba, így érthető, hogy egyelőre nem bonyolódott bele a részletekbe. Mindenesetre a Sony játékok rajongói örvendhetnek, hiszen hamarosan a The Last of Usból, a Ghost of Tsushimából, illetve a Jak and Daxterből is érkezik sorozatadaptáció.

Ti melyik feldolgozást várjátok a leginkább?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.