Hirdetés

A Sony több nyári bemutatóját, köztük a Morbiust és a Szellemirtókat is elhalasztotta

|

Újabb filmekre kell jóval tovább várnunk az eredetileg tervezettnél.

Hirdetés

A járványhelyzet miatt csak idő kérdése volt, hogy a legtöbb stúdió nyomdokaiba lépve a Sonynál is kiürítsék az idei premiernaptárat, de a nyárra tervezett bemutatókat biztosan. A stúdió meghozta ezt az elővigyázatos lépést és a legtöbb nagy premierjüket jövőre halasztották, köztük a júliusra kitűzött Morbiust és a Szellemirtók - Az örökséget is.

Hirdetés

A fiatal szereplőgárdát középpontba helyező Szellemirtók-folytatás idén július elejéről március 5-re költözött, akárcsak a Jared Leto főszereplésével készült Morbius, amelyet július végén mutattak volna be, azonban jelen állás szerint csak március 19-én kerül a mozikba. A jövő októberre tervezett cím nélküli Marvel-filmet határozatlan időre elhalasztották, viszont az idén októberi Venom 2. egyelőre nem lett törölve. Addigra csillapodhat ugyan a jelenlegi helyzet, de a két képregényfilm elvileg kapcsolódott volna egymáshoz, ráadásul azt sem tudni, hogy a folyamatos leállások fényében milyen tempóban sikerül haladni az utómunkálatokkal.

A stúdió döntése érintette még az egyszer már augusztusra tolt Nyúlt Péter 2.-t, ami így januárban mutatkozhat be, az eredetileg januárra kitűzött Fatherhood pedig emiatt idén októberben érkezik a mozikba. Komolyan meg lennénk lepve, ha az Uncharted hányatott sorsú filmváltozata megúszta volna a halasztást: bár a legutóbbi bemutatódátuma eleve 2021-re szólt, a Szellemirtóknak helyet adva március helyett októberben fog debütálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.