Hirdetés

A sorozatvilágból érkezik az Underworld 5 főgonosza

|

Hirdetés

Az iZombie rajongóinak talán ismerős lehet Bradley James neve, aki egyébként az idén érkező Damien sorozatban is szerepelni fog címszereplőként. A színész nem szakít a közelmúltbeli formulával, és újabb élőholtas/túlvilági projekthez írt alá, ugyanis ő fogja megtestesíteni az Underworld 5 gonoszát. A legújabb Underworld történetéről eddig nem tudni semmit, csupán azt, hogy Selene (Kate Beckinsale), valamint a negyedik filmben megismert David (Theo James) is visszatérnek, akikhez még csatlakozik Tobias Menzies (Outlander). Anna Foerster fogja rendezni az ötödik felvonást, amelynek Cory Goodman (A pap, The Last Witch Hunter) írja a forgatókönyvét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.