Hirdetés

A Sötét Lovag: Felemelkedés - Bane kimaradt jelenetei

|

Sokak szerint Bane nem tudta megütni Joker színvonalát, ez azonban könnyen máshogy alakulhatott volna, ha a filmben több jelenetet kapunk Bane-ről.

Hirdetés

A Sötét Lovag: Felemelkedés játékideje majdnem három óra, és sokak még ezt az időtartamot is keveselték. Részben igazuk is van: Bane háttértörténetéről vajmi keveset tudunk meg. Minden bizonnyal a rajongók is kíváncsiak lettek volna a kőkemény gonosztevő múltjára: arra, hogy honnan érkezett, és arra, hogy utána miként tevékenykedett az Árnyak Ligájában. A film egyik kosztüm-designere, Lindy Hemming árulta el, hogy bizony jópár jelenet került kivágásra. Elmondásai alapján van egy korai jelenet a filmben Tom Hardyval, amiben egy deszkákból ácsolt emelvényel áll, és láncok vannak rajta. Az őt körülvevő emberek pedig gúnyolják, majd megtámadják, így védeni kényszerül magát. Amikor szembesítették Hemminget azzal, hogy ez a jelenet bizony nincs a filmben, egyszerűen szégyennek titulálta, majd elárulta, van még egy jelenet, melyben kiderül, miért kell és honnan jött a maszk. Egyelőre nincs hír arról, csak remélni tudjuk, hogy Blu-Rayen már találkozhatunk ezekkel a jelenetekkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.