Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Bane nagyfelbontásban

|

Christopher Nolan legalább akkora mágus, mint Gandalf vagy Dumbledore, egyértelműen ki fogja hozni Bane karakteréből a legtöbbet, ahogyan megtette azt Joker esetében is.

Hirdetés

A Total Film-nek köszönhetően kikerült egy majdnem teljes alakos, nagyfelbontású Bane fotó, amitől az embernek a hideg futkározik a hátán és képes elhinni azt, hogy a denevérember megtalálta méltó ellenfelét, aki még talán túl is tesz rajta. Vajon ki fog nyertesen kikerülni a végén kettejük párbajából? Nyer az igazságérzet, a kötelességtudat, a gyengék gyámolítása és az elkerülhetetlen hősies sors, avagy diadalmaskodik az ész, az erő és az összeesküvés? Kiderül július 26-án, a hazai mozikban!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.