Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Közeleg a londoni premier (Update)

|

A sötét lovag - Felemelkedés (16) július 18-i (szerda) londoni premierjét online élőben követhetitek majd akár nálunk is és nem maradtok le a széria lezárásának egyetlen pillanatáról sem!

Hirdetés

Az eseményen a film sztárjai és a film alkotói is részt vesznek. Ott lesz többek között Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway, Michael Caine, Christopher Nolan és még sokan mások. Az esemény helyi idő szerint 18:30-kor kezdődik, és előreláthatólag 20:15-ig tart. A sötét lovag: Felemelkedés hazai premierje július 26 az InterCom forgalmazásában.

Update: a folytatásban megtekinthető lesz az esemény, egészen pontosan július 18-án helyi idő szerint 18:30-tól. Tartsatok velünk! Figyelem! A stream csak holnaptól lesz elérhető!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.