Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Mikor jön a harmadik trailer?

|

Az előzetes híresztelésekkel ellentétben nem Tim Burton Éjsötét árnyéka előtt érkezik a sötét lovag harmadik mozgóanyaga, hanem a Bosszúállók tengerentúli premierje előtt.

Hirdetés

Mindannyian feszült érdeklődéssel teli kíváncsisággal várjuk, hogy mi pattant ki Christopher Nolan agyából és hogyan végződik a Bane vs. Denevérember összecsapás, valamint milyen szerepe lesz a Macskanőnek, és akkor még nem beszéltünk a többi karakterről, valamint esetleges meglepetésekről sem. Eleddig úgy tudtuk, hogy a Warner stúdió Tim Burton Batman-nel kapcsolatos múltja előtt tisztelegve az Éjsötét árnyék premierjekor teszi közzé A sötét lovag: Felemelkedés harmadik trailerét, de a friss hírek már azt mondják, hogy a május negyedikei amerikai Bosszúállók lesz az ominózus hely és idő a debütálásra. A film továbbra is július 19-re eső dátummal hódít idehaza, a tovább mögött pedig megtekinthető az első két előzetes.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.