Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Rajongói plakát (Update)

|

Emlékeztek még azokra a karakterposzterekre, melyeken A sötét lovag: Felemelkedés főbb szereplői bemutatkoztak a nagyvilágnak? A rajongók megtoldották egyel a felhozatalt.

Hirdetés

Rendkívül igényesre sikerült a folytatsában megtekinthető karakterposzter, amely nem a főbb színészekre koncentrál, hanem Matthew Modine karakterére (Foley rendőrkapitány-helyettes), akiről továbbra sem tudunk szinte semmit azon kívül, hogy befolyással lesz a végkifejletre. A rajongók azonban nagyon kedvelhetik őt, ezért elkészítették a saját, nyomasztóan sötét, esős kiadású plakátját, ami meglepően jól sikerült, akár hivatalos anyagnak is elmenne.

Update: Az összes mellékszereplő megkapta a maga rajongói poszterét, aki eddig nem kapott hivatalos plakátot a stúdiótól!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.