Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Soundtrack lista

|

Kiszivárgott A sötét lovag: Felemelkedés hanganyagának listája, amelyet az eddigiekhez hasonlóan a zseniális Hans Zimmer komponált.

Hirdetés

Kis túlzással élve azt mondanám, hogy Hans Zimmer szerzeményeit még a szakavatatlan fülek is rögtön felismerik, hiszen a mester egyedi jellegzetésségeit hallhatjuk az összes művében és mind egytől-egyig olyan profi munkák, amelyek nagyban hozzájárulnak a film élvezeti faktorához. A sötét lovag: Felemelkedés tervezésekor sem volt rajta vacilálás, hogy ki láthat hozzá a zenei anyagoknak, Christopher Nolan rögtön kedvenc szerzőjéhez fordult és biztos vagyok benne, hogy nem fogjuk megbánni döntését, ahogyan eddig sem tettük. A folytatásban az album zenéinek listája, hossza és a hivatalos borító tekinthető meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.