Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Újabb promóképek

|

Kissé lassabb tempóban kapjuk Christopher Nolan álomfilmjével (az nem az Eredet?) kapcsolatban az anyagokat, most éppen három friss promóciós képet tettek közzé.

Hirdetés

Nyilván már mindenki az új trailert várja, és lényegében ismeretlen információval sem tudunk szolgálni, de megéri a folytatást választani és megtekinteni a három promóciós képet, ugyanis lenyűgözőek, főleg a legelső. Egy világ latolgatja azt a bejelentés óta, hogy vajon ki győzedelmeskedik majd: az ostoba sztereotípiákra fittyet hányó ravasz és egyszerre bivalyerős Bane vagy Gotham páncélos védelmezője, a jók megmentője, maga a sötét lovag? A magunk részéről biztosak vagyunk benne, hogy Christopher Nolan az év (ha nem az évtized) egyik legmeghatározóbb szuperhős filmjét szándékozik lepakolni elénk az asztalra, a már jól ismert dátumkor: július 26-án.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.