Hirdetés

A sötét ötven árnyalata - Íme az első ízelítő

|

Hirdetés

Nagyon felkapott volt idén Valentin-napkor az E.L. James könyvtrilógiájának első része alapján készült film, A szürke ötven árnyalata, amelyben Jamie Dornan és Dakota Johnson falták egymást. Bár mi magunk részéről inkább többször is megnéztük a Kingsmant az árnyalatok helyett, az elképesztő bevételi siker nem maradt el, ezért jövő februárra várható a folytatás, A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker). Ebbe pillanthattok most bele pár másodperc erejéig. A szürke ötven árnyalata DVD és Blu-ray kiadásainak egyik kiváltsága, hogy tartalmazott egy nyúlfarknyi kedvcsinálót a következő részből, amelyben Jamie Dornan tűnik fel, de a többit inkább nézzétek meg magatok: https://www.youtube.com/watch?v=QYUTv-LhRw8 A szürke ötven árnyalata 2017. február tizedikén jelenik meg és jelenlegi álláspont szerint a forgatókönyvet az írónő férje, Niall Leonard készíti, de rendező továbbra sincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.