Hirdetés

A sötét ötven árnyalata - Jamie Dornan többet villant?

|

Hirdetés

A ruha nélküli jelenetekből nem volt hiány A szürke ötven árnyalatában - azonban amíg Dakota Johnson-t (Anastasia) a maga pucér valójában mindenütt végigpásztázta a kamera, addig Jamie Dornan (Christian Grey) legnemesebb testrészét tapintatosan elkerülte. Dakota Johnson most a Hogyan legyünk szinglik? című filmjét népszerűsíti, és eközben egy riporter megkérdezte tőle, hogy vajon változik-e ez a folytatásban. Vagyis, hogy A sötét ötven árnyalatában felzárkózhat-e Dornan partnernőjéhez, és megmutatja a kameráknak, amit eddig nem láthattunk. Johnson semmi hivatalosat nem mondott, de biztosította róla a riportert, hogy ő is szívesen venné, ha Dornan villantana.

Ez egy érdekes kérdés. Valószínűleg bajba kerülök a válasz miatt.. igen. Igen. Ráveszem majd, hogy teljesen pucéran láthassunk a következő filmben. Mindenki látni akarja Dornan micsodáját! Egy mozgalmat, egy kampányt kellene indítanunk ez ügyben!
Az, hogy ígéretéhez híven sikerül-e valahogy rávennie Dornan-t egy szó szerint mindent megmutató felvételre, még valószínűleg egy ideig nem derül ki. A premierre 2017 februárjáig kell várni a rajongóknak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.