Hirdetés

A sötét ötven árnyalata - Kim Basinger dominát alakíthat

|

Hirdetés

Lassan már egy éve lesz, hogy A szürke ötven árnyalatának filmváltozatát bemutatták a mozik - a könyvekhez hasonlóan a gyenge kritikai szereplés nagy bevételekkel társult, így nem volt kérdés a folytatás. A sötét ötven árnyalata 2017 februárjában kerül majd a mozikba, több színész azonban még tárgyal a stúdióval - például Kim Basinger. Ha sikerülnek a színésznőt leszerződtetniük - és egyelőre úgy tűnik, hogy sikerül -, akkor Basinger lenne Elene Lincoln, más néven Mrs. Robinson: vagyis az a jóval idősebb hölgy, aki kiskamasz korában bevezette Christian Grey-t (Jamie Dornan) a BDSM világába. Mrs. Robinson nem tűnt fel az első részben, csak beszéltek róla - a könyvben és a filmben egyaránt. Amíg az írónő E. L. James tolmácsolása szerint Christian majdhogynem nosztalgikus szeretettel gondolt vissza a nőre, Anastasia (Dakota Johnson) egyszerűen egy szadista gyerekmolesztálóként definiálta  magában - és valljuk be, akármilyen butácska is ez a karakter, itt bizony neki volt igaza. Addig is, amíg készül a folytatás, nézők A fekete ötven árnyalata című paródiával eleveníthetik fel történetet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.