Hirdetés

A sötét ötven árnyalata - Megvan a rendező

|

Hirdetés

Megvan a rendezője A szürke ötven árnyalata folytatásának. A sötét ötven árnyalatát James Foley (Kártyavár) vállalta el. Bár a hatalmas bevételeknek köszönhetően nem volt titok, hogy a regénytrilógia második részéből is film készül, a rendező személye mindeddig bizonytalan volt, hiszen az első részt jegyző Sam Taylor-Johnson kiszállt a projektből. Foley helye azonban olyan biztosnak tűnik a stábban, hogy a pletykák szerint már a harmadik rész, A szabadság ötven árnyalata rendezésére is leszerződött. A forgatókönyvíró személye már egy ideje ismert: Niall Leonard, az Árnyalat-trilógia szerzőjének férje kapta ezt a nemes feladatot. A főszereplők is maradnak: Jamie Dornan ismét Mr. Grey, Dakota Johnson pedig Anastasia bőrébe bújik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.