Hirdetés

A Star Trek írói készítik a Dragonology fantasyt

|

Annyi projekt köthető mostanság Alex Kurtzman és Roberto Orci nevéhez, hogy azon sem lepődnénk meg, ha kidurrannának a terheléstől, mint egy lufi. Az ő nevük került szóba a Dragonology adaptáció esetében is...

Hirdetés

A Universal Pictures szerezte meg Dugald A. Steer szerző azonos című gyermekkönysorozatának megfilemsítési jogát, amelyet csak Dragonology néven ismerünk. Korábban Leonard Hartman szorgoskodott a projekt körül, de őt egy sokkal ismertebb és kedveltebb páros váltja, akik olyan filmek elkészülésében vállaltak oroszlánrészt, mint a Star Trek, a Transformers, A sziget, a Zorro legendája, valamint a Cowbyosok és űrlények. A Kurtzman-Orci páros lesz a Dragonology producere és várhatóan írója is egyben, legalábbis a Universal ezt jelentette be minap. A történet elmesélése hasonlít a World War Z történetvezetéséhez, hiszen egy Ernest Drake nevű sárkányszakértő jegyzeteiből tudhatjuk meg a részleteket, aki szerint a sárkányok koránt sem voltak legendák, hanem nagyon is élő és lélegző lényekként tekintett rájuk. A sztori fókuszában egy csapat sárkányszakértőt köszönthetünk, akik megpróbálják megakadályozni, hogy egy ördögi társaság az utolsó élő sárkányok segítségével elpusztítsák az emberiséget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.