Hirdetés

A Star Wars 8 forgatása a végéhez közelít

|

Mark Hamill a Twitterén értesítette a Star Wars rajongóit, hogy a 8. rész forgatása július 22-én befejeződik.

Hirdetés

Mark Hamill, a Star Wars univerzum ügyeletes Luke Skywalkere újabban a franchise rajongóinak legfontosabb hírforrása lett, hiszen a színész előszeretettel kotyog el infókat a Twitterén. Az már más kérdés, hogy a túlzott nyitottság néha vissza is üt számára.

Hirdetés

Hamill, valószínűleg rendezői jóváhagyással osztotta meg a "titkot", miszerint a Star Wars 8 forgatása július 22-én ér a végéhez, ami után már csak az utómunkálatok maradnak hátra. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy az ősz közepére már talán esedékes is lesz egy új előzetes a Skywalker-saga legújabb darabjához.

Júniusban azonban már egyszer felkavarta a kedélyeket Hamill, miután direkt vagy véletlen azt írta a Twitterén, hogy hamarosan munkanélkülivé válik, mire a rajongók máris a fejét követelték, amiért elárulta Luke Skywalker 8. részben bekövetkező halálát. A színész gyorsan korrigált, és azzal érvelt, hogy annak idején az "Én vagyok az apád" csavart is titokban tudta tartani kollégái előtt, úgyhogy ilyen amatőr hibát nem vétene spoilerezés szinten.

A Star Wars 8-ról egyébként továbbra is kevés a konkrétum. Annyi bizonyos, hogy a film ott fogja felvenni a fonalat, ahol Az ébredő erő véget ért, nevezetesen Rey és Luke találkozásánál. Emellett azt is ki lehetett következtetni, hogy A birodalom visszavág mintájára egy mester-tanítvány kapcsolat kiteljesedését követhetjük nyomon a két karakter között.

A Rian Johnson víziójában készülő Star Wars 8-ra az elhunyt Han Solo kivételével minden túlélő karakter visszatér, de nagy kérdés, hogy vajon hányan fogják megérni a 9. részt a Star Wars fősodorban. Mit gondoltok, szerintetek ki a legesélyesebb arra, hogy elhalálozzon a következő felvonásban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.