Hirdetés

A Star Wars: Lázadók újabb karaktere debütálhat az Ahsokában

|

Animációból az élőszereplős változatig.

Hirdetés

Aki végignézte a Star Wars: Lázadókat, azt minden bizonnyal nem éri különösebb meglepetésként, hogy az általában mindig jól értesültnek számító The Hollywood Reporter információi szerint a Lucasfilm jelenleg is keresi a megfelelő színésznőt a mandalore-i származású Sabine Wren megformálására, aki az előkészületben levő Ahsoka-sorozatban tenné tiszteletét.

Sabine kiemelt karaktere volt a Lázadók című animációs sorozatnak, egyúttal a Galaktikus Birodalom elleni lázadás egyik megkerülhetetlen alakja. Az ősi mandalore-i fegyver, a sötétkard ideiglenes birtoklása tette meg őt a klánja jelképévé. A széria legvégén Ahsokával együtt indult a rejtélyesen eltűnt Ezra Bridger keresésére, tehát a rajongók már a The Mandalorianben is arra számítottak, hogy a harcosnő ott lesz valahol Ahsoka oldalán.

Hirdetés

A jelek szerint az Ahsokában végre sor kerül a karakter élőszereplős debütálására (lehetséges jelöltekről még nem számoltak be), méghozzá többedmagával. Még ha a Lucasfilm egyelőre nem is erősítette meg, gyakorlatilag nyílt titoknak számít, hogy a sorozatban benne lesz Thrawn főadmirális, aki után Ahsoka már a The Mandalorianben való feltűnésekor is kutatott, valamint a már említett Ezra Bridger - előbbi annak a Lars Mikkelsennek az alakításában, aki a Lázadókban megszólaltatta, míg utóbbi kapcsán az Aladdin-filmből ismert Mena Massoud neve merült fel.

Szerintetek ki lenne a megfelelő választás Sabine Wren szerepére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.