Hirdetés

A Star Wars spin-off szereplője a Ready Player One-ban?

|

Hirdetés

Néhány hónappal azután, hogy Olivia Cook-ot (Bates Motel, Az elnémultak) kiválasztották a Steven Spielberg rendezésében 2017 végén moziba kerülő Ready Player One filmadaptációjának női főszerepére úgy tűnik, hamarosan a főgonosz posztját is betölti valaki. Egyes hírek szerint ugyanis a Rogue One névre keresztelt Star Wars spin-off-ban is szereplő Ben Mendelsohn (Bloodline, Exodus: Istenek és királyok) már tárgyal a készítőkkel, igaz, a Warner nem kommentálta a pletykát. A filmet egyébként egy másik talány is körüllengi, állítólag ugyanis Spielberg szeretné kirángatni Gene Wilder-t megérdemelt nyugdíjas életéből egy szerep erejéig.

Premiere of the new Netflix original series Bloodline at the SVA Theatre - Red Carpet Arrivals Featuring: Ben Mendelsohn Where: New York City, New York, United States When: 03 Mar 2015 Credit: Ivan Nikolov/WENN.com
A Ready Player One amerikai premierjének jelenlegi dátuma 2017. december 15-e, az Ernest Cline írtal írt könyvről pedig itt olvashatjátok kritikánkat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.