Hirdetés

A Star Wars VIII sokkal sötétebb lesz

|

Hirdetés

Persze ez a sötétebb mantra manapság is még eléggé dívik a filmszériák között, de a Star Wars az, aminek feltétel nélkül elhisszük, elég ha csak A birodalom visszavágra, elég ha A sith-ek bosszújára gondolunk. És akárki akármit gondol Az ébredő Erőről, a VIII. rész számos kérdést fog megválaszolni és nyilván számos újabbat fog feltenni. Rey vagy Finn jedi lesz? Kylo Ren kiképzése mit takar? Rey és Finn egymásba habarodik? Finn és Poe összejön? A Finnt alakító John Boyega szólta el magát nem rég a tónussal kapcsolatban:

Éppen most kezdtünk el a Star Wars VIII-on dolgozni, ezért most ismét titoktartásba burkolózom. De remek. Sokkal sötétebb lesz, ezért izgatottak is vagyunk.
Boyega emellett elhintett egyet s mást a karakterével kapcsolatban, többek között, hogy többet láthatjuk majd harcolni legközelebb.
Az ébredő Erőt csak felvettük jelenetről jelenetre. A következő film a részemről sokkal fizikálisabb lesz, szóval több időt tölthetek majd az edzőteremben.
Akárhogy is legyen, a következő epizód sok szempontból rokonságot mutat a saga non plus ultrájának tartott A birodalom visszavággal, nem csak a középső rész mivoltából fakadóan, hanem mert a forgatókönyvért is felelős Rian Johnson képében egy igazi szerzői filmes áll a széria élére, hasonlóan, mint annak idején Irvin Kershner, és a Looper fényében hajlamosak vagyunk elhinni Boyegának, amit a sötétebb tónusról mondott. Az ébredő Erőt jegyző J.J. Abrams már elragadtatással beszélt Johnson forgatókönyvéről, azonban a Star Wars VIII. részére jövő májusig várnunk kell. Addig be kell érnünk az első spin-offal, a Halálcsillag terveinek ellopása körül zajlódó Rogue One-al. Ti várjátok már egyiket vagy másikat, esetleg mindkettőt?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.