Hirdetés

A Straight Outta Compton sztárjával bővül a Death Note mozi stábja

|

A Death Note amerikai adaptációjának stáblistája egy újabb ígéretes fiatal színész nevével bővült.

Hirdetés

Áprilisban a Netflix átvette a Death Note mozi jogait a Warner Bros.-tól, de szerencsére ez nem azt jelentette, hogy újra nulláról indul a projekt. A film élén továbbra is Adam Wingard rendező áll, a főszerep pedig Nat Wolffé. Most egy újabb színész csatlakozott a stábhoz, méghozzá a Straight Outta Compton sztárja, Keith Stanfield. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy melyik karaktert alakítja.

Hirdetés

A Death Note jogai már hat éve voltak a Warner Bros. birtokában, mikor felbérelték Adam Wingardot (The Guest), hogy rendezzen. Korábban Gus Van Sant, és még Shane Black is esélyesek voltak a pozícióra, de a huzavonának köszönhetően inkább másfelé orientálódtak. A film legfrissebb forgatókönyvét Jeremy Slater (A Lazarus-hatás) írta.

Tsugumi Ohba eredeti mangája egy középiskolás fiút követ, aki egy különös füzetre bukkan, amibe elég valakinek a nevét beleírnia, hogy megölje az adott személyt. A fiatal srác úgy érzi, hogy az ő feladata, hogy a halállista segítségével leszámoljon a világot megrontó gonoszsággal. A rejtélyes halálesetekre hamar felfigyel a rendőrség, akik a világ legjobb detektívjét küldik a misztikus gyilkos nyomába.

A filmhez csatlakozó Keith Stanfield 2013-ban mutatkozott be, az Átmeneti állomásban, azóta pedig láthattuk A megtusztilás éjszakájában, a Selmában, a Dopeban és a tavalyi év nagy sikerű Straight Outta Comptonjában. Azt nem tudni, hogy a Death Noteban mikor láthatjuk, hiszen a Netflix még nem tűzött ki premier dátumot, de amint tudunk valami biztosat, értesítünk róla titeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.