Hirdetés

A Stranger Things negyedik évada is csúszik, miután a Netflix leállított minden forgatást

|

A legnagyobb streamingszolgáltató is csatlakozott a sorba.

Hirdetés

A koronavírus-járvány terjedésére miatt a Netflix szintén csatlakozott azokhoz a tartalomgyártókhoz, akik leállították a legtöbb élőszereplős filmjük és sorozatuk jelenlegi forgatását. Egész pontosan nem derült ki, hogy ez a döntés hány produkciót érint a streamingszolgáltató esetében, mindazonáltal a Stranger Things következő évada biztosan köztük van.

Hirdetés

Az egész országra kiterjesztett karanténintézkedések részeként, természetesen megelőzés céljából a Netflix közleménye szerint két hétre eltolja minden forgatókönyvezett filmje és sorozata gyártási munkálatait az Egyesült Államokban és Kanadában. A Stranger Things óriási várakozást övező negyedik évadára egész biztosan kihatással van a médiaszolgáltató döntése, hiszen egy nemrég közzétett mozgóképes ízelítő alapján - ami leleplezte David Harbour visszatérését - tudjuk, hogy már kezdetét vette a forgatás.

A Netflix mellett a Warner Bros. TV, az Apple TV+ és az FX valamennyi sorozata is kényszerszünet áldozatául esett, vagyis minden esetben elővigyázatosságból állították le a forgatásokat. Habár az előbbi valóban kéthetes szünetet rendelt el, az elmúlt napokban nyilvánvalóvá vált, hogy egyik percről a másikra rosszabbodhat a helyzet, vagyis a filmszezon után a sorozatok debütálásában is érdemes felkészülni változtatásokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.