Hirdetés

A Stranger Things sztárjával forgatnak filmet a Bosszúállók: Végjáték rendezői

|

Az Elektronikus állam könyv eladásai gyaníthatóan meg fognak ugrani a közeljövőben.

Hirdetés

A jelek szerint a Netflix döntéshozói igencsak bíznak Anthony és Joe Russo szakértelmében, hiszen még július 22-én érkező művük, az akció-thrillerek sorát bővítő A szürke ember debütálása előtt áldásukat adták következő projektjükre. Az MCU számos népszerű alkotását jegyző fivérek Simon Stålenhag gazdagon illusztrált, posztapokaliptikus tematikájú könyvét, az Elektronikus államot fogják adaptálni. Ez az alternatív 1997-es esztendő Amerikájába kalauzol el, ahol a technikailag bámulatosan fejlett körülmények között élő lakosság java VR-kábulatban tengeti napjait.

Hirdetés

Az ország így rohamléptekkel száguld a széthullás felé. Hovatovább, az lényegében be is következett, és egy robotjával, valamint egy titokzatos vándorral együtt utazó, testvérét kereső lány szemszögéből nézhetjük végig a civilizáció pusztulását. A leányzót a tervek szerint a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown alakítja majd, és a készítők Chris Pratt-tel is tárgyalásokat folytatnak. A sztorit Christopher Markus és Stephen McFeely (Narnia krónikái és Marvel-filmek) fogják szállítani, a forgatás pedig októberben veszi majd kezdetét. A premier tervezett dátuma jelenleg nem ismert.

Az, hogy vajon az alapanyag mennyire alkalmas arra, hogy átültessék, erősen megosztja az érdeklődőket. Az inkább képeskönyvnek, mintsem regénynek nevezhető iromány főleg rajzai egyedi vizuális stílusával hódít - ergo benne van a pakliban, hogy egy lenyűgöző látványú, viszont üres-érdektelen popcornmozi születik. Ugyanakkor a technika fogságában élő, és a végromlás felé száguldó társadalom értő bemutatása könnyen a klasszikusok közé emelheti a produkciót.

Ti várjátok az Elektronikus állam érkezését, vagy nem fogott meg a koncepció?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.