Hirdetés

A stúdió már a Szemfényvesztők 3-on dolgozik

|

Hirdetés

Hollywood mindenből franchise-t csinál, abból is, amiből nem lenne indokolt. Így volt ez az Elrabolvával, a Másnaposokkal, és hamarosan a John Wick-el is, és vélhetően a Szemfényvesztők-franchise-al is ez lesz. A filmeket gyártó Lionsgate vezérigazgatója, Jon Feltheimer ugyanis elmondta, hogy a Szemfényvesztők 3 tervezése már megkezdődött. Ez mindannak fényében is merész kijelentés, hogy a második rész (Now You See Me: The Second Act) jövő nyárnál előbb nem kerül mozikba. Persze az első rész meglepően sikeres és közkedvelt volt, ugyanakkor egyelőre pont egy olyan filmet próbálnak franchise-á dagasztani, aminek a titokzatosság, a misztikum, a megtévesztés a lételeme, és ezekből legalább kettő az első részben szertefoszlott. Mindenesetre a folytatás színészeivel biztosan nem lesz gond, annak ellenére sem, hogy Morgan Freeman, Isla Fisher és Melanie Laurent sem tér vissza, viszont helyettük érkezik a varázsvilágból áthopponált Daniel Radcliffe, és Lizzy Caplan, ezzel kiegészítve az eredti szereplőgárdát adó Jessie Eisenberget, Woody Harrelsont, Mark Ruffalot, Dave Francot és Michael Caine-t. A szemfényvesztés jövő júniusban kezdődik Jon M. Chu (G.I. Joe - Megtorlás) dirigálása alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.