Hirdetés

A Suicide Squad még viccesebb lesz?

|

Hirdetés

Annyi bizonyos, hogy amikor a Suicide Squad - avagy az Öngyilkos Osztag - első valamire való előzetese berobbant az internetre, akkor a rajongók kicsit fellélegeztek, hogy a DC háza táján mégse lesz minden végtelenül sötét és komor, ami némileg meg is érződött, ugyanis 15 millióval többen nézték meg, mint a két szuperhőstitán csörtéjének az előzetesét. De lehet, hogy még sem lesz minden annyira happy? Úgy néz ki, hogy a Warner fejesei olvassák a visszajelzéseket a Batman Superman ellen kapcsán és most próbálják menteni a menthetőt. Belső értesülések szerint súlyos tízmilliókat költenek a film újraforgatására, mivel a film MINDEN egyes poénját ellőtték az előzetesben, ezért egyes jeleneteket újra vesznek, még több poénnal. Vagyis a film, közel sem annyira mulatságos, mint az elsőre tűnt, és ha a rendező, David Ayer korábbi munkáiból (Az utolsó műszak, Harag), indulunk ki, azok sem éppen a humorukról voltak híresek, hanem éppen ellenkezőleg, a komorságukról. [caption id="attachment_85000" align="alignnone" width="1280"]

Mi is ennyire kezdhetünk aggódni?
Mi is ennyire kezdhetünk aggódni?[/caption] Természetesen az újraforgatások nem szokatlanok a hollywoodi blockbusterek esetében. A Mad Max - A harag útja bemutatója például konkrétan azért késett, mert újra kellett forgatni számos jelenetet, de a stábot csak egy év múlva tudták ismét összeverbuválni. Ez azonban egy kivételes esetnek látszik, ugyanis a stúdiók nem szoktak súlyos dollár tízmilliókat ölni a munka ezen szakaszába. Persze ettől még várjuk a Suicide Squadot, mert úgy fest, hogy ezt szánja a DC válasznak A galaxis őrzőire, valamint végre belátták a stúdió fejesek is, hogy a minden sötét, komor tónus nem feltétlenül jelent működőképes alternatívát a Marvelel szemben. Ezt támasztja alá, hogy Zack Snyderék elmondása szerint az Igazság Ligája is könnyedebb lesz, mint Az igazság hajnala, ahogy James Wan is egy szórakoztató Aquaman filmet ígér. Ez mind szép és jó, de a kérdés az: Kezdhetünk aggódni a nyár egyik leginkább várt filmje miatt? A Suicide Squad - Öngyilkos Osztag augusztus 5.-én támadja majd be a mozikat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.