Hirdetés

A Superman and Lois első előzetese olyan, mintha a széria nem is az Arrowverzumban játszódna

|

A kérdés már csak az, hogy a kész produkciót látva is ezt érezzük-e majd.

Hirdetés

Ha már élőszereplős Superman-film mostanában nem várható, legalább egy tévésorozattal kárpótolják az acélember rajongóit, ami valójában a Supergirl helyét fogja betölteni a The CW csatorna műsorán, és a világ legismertebb szuperhőse mellett annak szerelmét, Lois Lane-t is középpontba helyezi. Habár A zöld íjásszal elindított tévés univerzum nem tudhat magának széles körű elismertséget, a Superman and Lois című széria egy nagyon jól sikerült előzetessel szeretné felkelteni a képregényrajongók érdeklődését.

Hirdetés

A Superman and Lois a 90-es években futó Lois és Clarkhoz hasonlóan a szuperhős és a riporternő kapcsolatára fókuszál majd, azonban itt a két főhőssel már szülőkként találkozunk, ami tovább bonyolítja egyébként sem egyszerű életüket. Az acélembert a The CW-féle univerzumban Tyler Hoechlin játssza, Lois Lane-t pedig Elizabeth Tulloch, akik mellékszereplőkből állhatnak most a reflektorfénybe. A széria pilotját Todd Helbing, a Flash - A villám korábbi showrunnere írta.

Az előzetessel alaposan sikerült meglepni a csatorna produkcióit már eleve szkepticizmussal fogadó rajongókat, ugyanis a képsorok alapján a sorozat sokkal inkább hajaz az Acélember hangulatára és képi világára, mint a többi CW szuperhőstörténetre - ez részben valószínűleg annak is köszönhető, hogy egy HBO Maxes egyezség keretében a streamingszolgáltató nagyobb költségvetést pakolt a Superman and Lois mögé. A széria a tónusát illetően egyelőre egészen biztató, szóval itt is az írás minőségén fog múlni, hogy egy kivételes acélember sztorival vagy egy újabb csalódást keltő Arrowverzum sorozattal gazdagodunk-e hamarosan.

A sorozat február 23-án kezd dupla epizóddal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.