Hirdetés

A Supernatural sztárja, Jensen Ackles lehet az új Batman?

|

Újabb színész jelentkezett be Batman szerepére Az acélember folytatása esetében, amelyben mind a Denevérember, mind Superman főszereplők lesznek.

Hirdetés

A Spartacus sztárja, Liam McIntyre után a Supernatural egyik főszereplője, Jensen Ackles is bejelentkezett Batman szerepéért, aki az elmúlt kilenc év során Dean Winchester karakterét játszotta a CW népszerű szériájában. Ackles a Comic-Conon Batmanes pólóban jelent meg, ezért megkérdezték tőle, hogy van-e a ruhának valami apropója, amelyre a színész azt válaszolta, hogy minden srác meghalna azért, hogy eljátszhassa Batmant és egy álma válna valóra, ha igaz lenne, majd hozzátette még, hogy szóhoz sem jutna. Jensen rendkívül lelkesedik a lehetőség iránt, ráadásul régóta jó kapcsolatot ápol a Warnerrel, hiszen a Supernatural is az ő birtokukban van, arról nem is beszélve, hogy ő adta Red Hood hangját a Batman: Under the Red Hood című animációs filmben is. Adjuk hozzá a tényt, hogy a színész hatalmas rajongói táborral rendelkezik, valamint ő volt a második jelölt Steve Rogers, azaz az Amerika Kapitány szerepére a Marvelnél és már tiszta is a kép, hogy igen erős választás lenne, ha Batman bőrébe bújna. Ti mit gondoltok, van esélye Jensen Ackles-nek? Ami minket illet, eltudnánk képzelni őt Superman mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.