Hirdetés

A szállító: Örökség - Egy véresebb előzetes

|

Hirdetés

Jason Statham megunta a Szállító filmeket, de a shownak mennie kell, szóval Ed Skrein "volt olyan rendes", hogy beugrott Frank Martin szerepére. Skrein Martinja egy ex-különleges osztagos zsoldos, aki összerúgja a port egy orosz maffia vezérrel. Apját elrabolják és ugye meg kell menteni, már indulhat is az üldözés. Szinkronos előzetes már volt, ebben pedig már kicsit véresebb jelenetek is vannak, de közelharcból és autós üldözésből sincs hiány. Persze nem akarom elrontani az élményt, nézzétek meg ti is: https://www.youtube.com/watch?v=ieMyBjhyJAg A film premierje szeptember 4-én lesz Ray Stevensonnal a mellékszerepben, a rendező pedig a Veszélyzónát jegyző Camille Delamarre. Ráadásként itt egy durva verekedős jelenet a filmből: https://www.youtube.com/watch?v=E0tqCOq_w2w

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.