Hirdetés

A szállító: Örökség - Megérkezett az új trailer (Frissítve)

|

Hirdetés

Luc Besson addig húzza a bőrt a rókáról, amíg csak lehetséges, hiszen A szállító: Ökörség... akarom mondani A szállító: Örökség (The Transporter Refueled) sorban már a széria negyedik filmje, ugyanakkor egy rebootként kell tekintenünk rá, amelyben már nem a karizmatikus Jason Statham rúg szét hátsókat és pattan egy csodaszép Audi volánja mögé, hanem a viszonylag ismeretlen Ed Skrein (Ill Manors - Rázós környék, Sweeney - A törvény ereje). Skrein bújik tehát a mindig öltönyös, mindig precíz és a szabályait végül mindig megszegő Frank Martin bőrébe, azonban nem lesz egyedül a méregdrága Audiban, ugyanis a rakományt három hölgy képezi, az ellenfelet pedig egy orosz embercsempész jelenti, aki még hősünk apját (Ray Stevenson) is elrabolja. A kamera mögött a Besson-istálló egyik “diákja”, a Veszélyzónát jegyző Camille Delamarre foglalt helyet, míg a forgatókönyvet az Exodus: Istenek és királyok íróira, Bill Collage-re és Adam Cooperre bízták. Bessonék egy trilógia kezdeteként tekintenek a filmre, de persze ehhez az kell, hogy az alább látott vadonatúj jelenetek sikert arassanak a potenciális nézők körében: Frissítés: megérkezett a magyar szinkronos változat is. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=D8AtlmdNOPE Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=weqzAM5LCIY Amerikában szeptember negyedikén debütál A szállító: Örökség, remélhetőleg mi is megkapjuk szeptember elején.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.