Hirdetés

A Szellemirtók rebootját a The Walking Dead inspirálta

|

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy Paul Feig aláírt a Szellemirtók rebootjának rendezésére, elárulta, hogy "nagyon ijesztőre" szeretné csinálni, akár még 18+-osra is. A projektről azóta sem derült ki sokkal több, egyedül a színészgárda tagjaival lettünk gazdagabbak, akik nem mások, mint Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones és Kate McKinnon. A rendező most a Talking Dead című műsorban említette meg azt, hogyan hatott rá az AMC csatorna nagy sikerű zombis sorozata, a The Walking Dead.

Azt kell, hogy mondjam, nagyban inspirált ez a sorozat. Amit imádok benne az az, ahogyan játszadoznak a veszéllyel, a félelmi faktorral. És ez egy olyan elem, amit át szeretnék emelni a Szellemirtókba, ahol át kell majd jutniuk a különböző természetfeletti és hasonló akadályokon. A The Walking Dead-ből táplálkozom.
Az kezd egyre nyilvánvalóbbá válni, hogy az új Szellemirtók merőben eltér majd az eredeti 1984-es vígjátéktól. A rendező Katie Dippold-dal közösen írja a forgatókönyvet, és egy januári nyilatkozatából tudjuk, hogy az ijesztő részektől függetlenül rengeteg mókás jelenetet is hozzá szeretnének adni a kalandhoz.
Én és Katie Dippold mind ketten megszállottjai vagyunk annak, hogyan tehetjük a vígjátékot rémisztővé. Szerintem néhány vicces ember egy veszélyes környezetben a komédia egyik legjobb fajtája, és szeretem, ha egyszerre komolyak és mókásak a dolgok. Szóval ez az, amit Katie-vel próbálunk csinálni, egy eszméletlenül vicces filmet, amitől ugyanakkor meg is tudsz ijedni.
Szerintetek az új Szellemirtóknak sikerül a The Walking Dead izgalmait megismételni, miközben jókat is nevetünk rajta? Ez kétségkívül egy nem mindennapi vállalkozás, és reméljük, hogy kiderül még néhány részlet a megközelítésükkel kapcsolatban, mielőtt 2016 júliusában a mozikba kerül a film.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.