Hirdetés

A Szellemlovas visszakerült a Marvelhez

|

Dicső nap ez a mai, képregényrajongó barátaim, ugyanis a Megtorló és Daredevil után újabb karakter tért vissza a Marvel kötelékébe és remélhetőleg idővel méltó filmet kap hírnevéhez.

Hirdetés

Azt hiszem abban mindannyian egyetértünk, hogy a Szellemlovas 2 a valaha készült legrosszabb film, folytatásként ennél is pocsékabb, nem is kíméltük és kritikánkban a földbe döngöltük annak rendje és módja szerint. Hálisten ezúttal pozitív hírrel tudunk szolgálni a karakter kedvelőinek, ugyanis a Sony már biztosan nem készít folytatást, lemondott a jogokról így az visszaszált a Marvelhez. Izgatottan várjuk, hogy mit fog lépni a stúdió, remélhetőleg visszaállítja a Szellemlovas jó hírnevét és élvezhető alkotást készít hozzá. Ti is ezt szeretnétek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.