Hirdetés

A Szemfényvesztők folytatása újabb előzetesen vagánykodik

|

Hirdetés

A Szemfényvesztők első része az a fajta film volt, ami kicsit okosabbnak képzelte magát, mint amilyen valójában, de ez nem akadályozta meg az emberek többségét abban, hogy jót szórakozzanak rajta. Tekintve, hogy sikeres lett a film, nem meglepő, hogy elkészült a folytatás, amelynek főszereplői jobbára ugyanazok, plusz-mínusz néhány ember (jött Lizzy Caplan és Danielle Radcliffe), a rendezői székben ücsörgő Louis Leterrier-t viszont leváltotta John M. Chu, akinek a G.I. Joe mozifilm folytatását köszönhetjük (vagyis ki köszöni, ki nem). A Szemfényvesztők második részének legújabb előzetese kicsivel többet fed fel abból, hogy mire is számíthatunk: több humorra, több akcióra és nagyjából ugyanolyan kaliberű sztorira, mint az első részben. Nézzétek csak: https://www.youtube.com/watch?v=AuEjHzOIgBE Nektek hogy tetszik? Lesz jegyváltás, vagy marad a DVD?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.