Hirdetés

Dan Stevens nyitott lenne egy A szépség és a szörnyeteg folytatásra

|

Az angol színész nem veti el egy lehetséges második rész gondolatát.

Hirdetés

A Disney A szépség és a szörnyeteg élőszereplős feldolgozása már most az év egyik legnagyobb durranása, ugyanis idén elsőként érte el az egymilliárd dolláros, globális bevételi számot. Eddig még nem hallhattuk, hogy tervben lenne egy folytatás, azonban a film sikereit elnézve nem lepődnénk meg, ha ez változna. Ha ez esetleg bekövetkezne, akkor Dan Stevens ismét a nagyszívű bestia bőrébe bújna, legalábbis a színész erre utaló megjegyzést tett a hétvége folyamán. 

Hirdetés

A Variety kapta mikrofonvégre Stevenst a Tribeca Filmfesztiválon, ahol a színész az új vígjátékát, a 'Permission'-t promótálta. A férfit arról kérdezték, hogy megfontolná-e esetleg a visszatérést egy lehetséges folytatásra, a színész pedig egyértelműen nyitott arra, hogy újra látogatást tehessen a Disney által megálmodott varázslatos világba. 

Ez nem is kérdés számomra. Nem tudom biztosra, hogyan sülne el mindez, de nyitott vagyok a lehetőségekre. Talán kissé furcsa első hallásra az ötlet, de soha ne mondd, hogy soha.

Ámbár úgy tűnhet, mégsem lesz közvetlen folytatás. Múlt hónapban, a Disney produkciós elnöke, Sean Bailey elárulta, hogy nincs tervben A szépség és a szörnyeteg 2, ám a stúdió talán megfontolná egy előzményfilm vagy spin-off elkészítését. A mai filmes világot elnézve, talán az lenne a meglepő, ha pont a Disney (egyik) milliárd dolláros bevételt hozó produkciója maradna ki az előzményfilmek, folytatások és spin-offok bulijából. 

Ti örülnétek, ha valamilyen formában visszatérne a vászonra az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg története? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.