Hirdetés

A szépség és a szörnyeteg - hosszabb lesz, mint az eredeti

|

Már tudni lehet az élőszereplős A szépség és szörnyeteg játékidejét, ami majdnem kétszer olyan hosszú lesz, mint az eredeti, 1991-es mesefilmé.

Hirdetés

A szépség és a szörnyeteg eddig megjelent két előzetese szinte teljesen azonos azokkal a kis ízelítőkkel, amik még 1991-ben, a két Oscar-díjjal is büszkélkedő rajzfilmhez lettek készítve. A Fandango a napokban hozta nyilvánosságra az ikonikus mese élőszereplős feldolgozásának játékidejét, ami a maga 2 óra 3 percével közel dupla olyan hosszú lesz, mint a szóban forgó klasszikus. 

Hirdetés

Habár a film igyekszik majd hű maradni az eredetihez, kisebb változtatások azért mégis lesznek. Ilyen többek között az is, hogy a klasszikussal ellentétben nem Belle édesapja, hanem maga a fiatal hölgy lesz a feltaláló, míg apja e találmányok megvalósításában fog segédkezni. Ezzel együtt számos jelenettel, apróbb részlettel fog kiegészülni a már jól ismert történet, amiket pár új dal is színesíteni fog. A készítők ehhez nyilván óvatosan fognak nyúlni, ugyanis az eredeti zenéi máig felejthetetlenek. 

A szépséget, aki 2017-ben bele fog esni a hatalmas, szörnyszerű hercegbe, nem más fogja alakítani, mint a Harry Potter szériából ismert Emma Watson, míg elsőre ijesztő, ám legalább annyira nagyszívű szerelmét a Downton Abbey-ben is megfordult Dan Stevens fogja vászonra vinni. A rendezői székben a 2002-es Chicago írója, Bill Condon ült, míg a forgatókönyvet Stephen Chbosky, és a műfajban kifejezetten jártas Evan Spiliotopoulos jegyzik. A szépség és a szörnyeteg március 23-án debütál a magyar mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.