Hirdetés

Varázslatos A szépség és a szörnyeteg szinkronos előzetese

|

Rengeteget mutat magából A szépség és a szörnyeteg a legújabb előzetesben, amelyből már megérkezett a szinkronos változat is, így magyarul lehetsz a vendégünk.

Hirdetés

A Disney ismét előszereplős formában gondolja újra egy klasszikus meséjét, ezúttal A szépség és a szörnyetegen van a sor. Az első trailer még csak sejtelmes volt, de a mostani már megvillantja Emma Watson gyönyörű, és Dan Stevens ijesztő karaktereit.

Frissítve: befutott a szinkronos verzió, a fenti képre kattintva nézhetitek meg. 

Hirdetés

Persze a Szépség és a szörnyeteg jól ismert történetének többi figuráját sem akárkik keltik életre: Kevin Kline lesz Maurice, Belle apja, Luke Evans (Az ismeretlen Drakula, A hobbit-trilógia) Gaston, és a komikusi szerepből sem kell kimozdulnia Josh Gad-nek (Pixel), mint Le Fou. A kastély elvarázsolt személyzetét pedig olyan legendák szólaltatják meg, mint Ewan McGregor (Lumiere), Ian McKellen (Cogsworth), Emma Thompson (Mrs. Potts), vagy Stanley Tucci (Cadenza).

Az 1991-es animációs film modern változatát az Oscar-díjas rendező, Bill Condon hozza el nekünk, 2017. március 23-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.