Hirdetés

A szervezett bűnözés jegyében érkezik a januári FilmMagazin!

|

Nagy 2016-os összefoglaló, 7 oldalas A kaptár: Utolsó fejezet háttércikk és gengszterek minden mennyiségben.

Hirdetés

Kicsit nehezen indult be filmes szempontból 2017, hiszen a díjszezon legnagyobb durranásai majd csak februárban debütálnak nálunk, emiatt pedig a január egy kicsit nyögvenyelősre sikeredett. Persze előnye is van ennek, így legalább olyan filmeknek szentelhettünk nagyobb figyelmet, amik amúgy elsikkadtak volna.  

Hirdetés

Azért unatkozni nem volt időnk, hiszen a szokásos év eleji visszatekintésünk mindig nagy feladat, 2016 pedig egy olyan év volt, aminek kapcsán sok mindenről van mit beszélni. Ennek szellemében nagyon ajánlom figyelmetekbe grandiózus összeállításunkat, van benne csemegéznivaló dögivel. Ami pedig az újság többi részét illeti, eluralkodott rajtunk a szervezett bűnözés iránti vágy, hiszen a címlapra kerülő Az éjszaka törvénye mellett áttekintettük még a gengszterfilmek történetét is, sőt filmklasszikusunk a műfaj egyik legjobb, legelismertebb darabja, a Volt egyszer egy Amerika lett.

Köszönjük, hogy 2017-ben is a Puliwood-ot és a FilmMagazint választottátok, találkozunk februárban! 

Tartalom

Háttér: Ilyen volt 2016, A kaptár - Utolsó fejezet

Kritika: Az éjszaka törvénye, A Nagy Fal, Széttörve, A vörös teknős, xXx - Újra akcióban, Utazók, Assassin's Creed, Váratlan szépség

Extra: A mozgókép gengszterei

Sorozat: Tabu

Filmklasszikus: Volt egyszer egy Amerika

A FilmMagazin januári száma elérhető ezen a linken, vagy alább, lapozható módon:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.