Hirdetés

A színész zenél, a zenész színészkedik

|

Zenélni muszáj. Justin Timberlake az elmúlt egy-két évét kamerák előtt töltötte. A tavaly bemutatott Social Network – A közösségi háló az Oscar-díj közelébe juttatta, és ő nem állt meg pihenni.

Hirdetés

Az idén gyors egymásutánban három film főszereplője. A Rossz tanár-ban (már a mozikban) Cameron Diaz oldalán bebizonyította, hogy jól komédiázik, de a Barátság extrákkal-lal (Friends with Benefits, hazai bemutató: szeptember 22.) tette egyértelművé, hogy élvezi a vad, sikamlós humort. A Lopott idő (In Time, hazai bemutató: október 27.) futurisztikus világában pedig már akcióhősként jelenik meg, egyik kezében pisztollyal,a másikban Amanda Seyfried-del forgat fel egy ötletesen felépített, riasztó világot. Átmenetileg úgy tűnhetett, pályát módosított, de ő biztosította a rajongóit: nem lesz hűtlen a muzsikához. Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.