Hirdetés

Magyar nyelven is nézhetjük majd A szökés folytatását

|

A szökés joggal tartozik a kultikus sorozatok sorába. Visszatérése ezért nem kis meglepetéssel szolgált. Szerencsénkre pedig idehaza is látható lesz majd A szökés folytatása.

Hirdetés

Tavaly augusztusban láthattuk az első részleteket A szökés új, sorban ötödik évadából, ami sok rajongóban egyből felidézte a régi emlékeket. Anno az RTL Klub vetítette a szériát, és náluk lett Hevér Gábor és Selmeczi Roland hangjával szinte azonnal népszerű ez a high concept dráma. A történet folytatása, mely a tengerentúlon április 4-én kezd, azonban nem hozzájuk érkezik.

Hirdetés

A TV2 a SorozatWikin jelentette be, hogy ők vették meg A szökés új évadának hazai vetítési jogait, így az ő kábelcsatornájukon, a Gotham-et is vetítő Prime-on lesz majd látható a széria folytatása. A pontos magyar premierdátumot még nem ismerjük, de amint megtudjuk, megírjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.