Hirdetés

A szökés - Megkezdődtek a folytatás előkészületei!

|

Hirdetés

Tavaly augusztusban jött a hír, hogy a Fox kőkeményen azon dolgozik, hogy 2016-ban újraélesszék nagysikerű sorozatukat, A szökést (Prison Break). Most pedig a Fox egy hivatalos sajtóközleményben erősítette meg véglegesen: berendelték a sorozatot, melybe Miller és Purcell is visszatérnek, hogy ismét eljátszhassák a testvérpárt, Michael Scofieldet és Lincoln Burrows-t. Továbbá az eredeti készítők közül szintén visszatér Paul T. Scheuring, Neal Moritz és Marty Adelstein, akik közül Scheuring újfent elvállalta a showrunneri és írói munkálatokat is, aki az alábbi kép tanulsága szerint már az írói feladatoknak is nekifogott! https://www.instagram.com/p/BAkvMVmKkQe/ Azonban a mostani sajtóközleményből még nem derül ki, hogy valóban 10 epizódot kapunk-e majd, vagy esetleg többet. Ezt valószínűleg egy későbbi időpontban tudjuk majd meg. További infó, hogy az eredeti színészgárdából még Sarah Wayne Calliest és Robert Kneepert szeretnék visszahozni. Az előbbi Scofield szerelmét, Sara Tancredit játszotta, míg az utóbbi Theodore Bagwellt, vagy ismertebb nevén a Zsebest alakította meglehetősen zseniálisan. Azok számára, akik nem ismernék a sorozatot: a széria 2005 és 2009 között futott, 4 évadot és egy másfél órás lezáró epizódot élt meg. A történetről annyit kell tudni, hogy a kiváló mérnök Michael Scofield (Wentworth Miller) szándékosan vonul börtönbe, hogy kiszabadítsa a jogtalanul elítélt testvérét, Lincoln Burrows-t (Dominic Purcell).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.