Hirdetés

Újabb ismert arc csatlakozott a Jack Reacher folytatásához

|

Hirdetés

Edward Zwick (Szükségállapot, Véres gyémánt, Szerelem és más drogok, Az utolsó szamuráj) rendezésében forog jelenleg is a Jack Reacher folytatása, a Never Go Back, amit Lee Child 18. Jack Reacher regényéből adaptált Zwick, Marshall Herskovitz (Az utolsó szamuráj, Szerelem és más drogok) és Richard Wenk (A védelmező, A feláldozhatók 2). A stábban eddig olyan nevek vannak a főszereplőn, Tom Cruise-on kívül, mint az Így jártam anyátokkal Robinja, Cobie Smulders, de most a Deadline szerint csatlakozott egy másik ismert és kedvelt arc is.

robert-knepper
Robert Knepper (A szökés, Túszdráma, A szállító 3, A szekta, Hősök, R.I.P.D. - Szellemzsaruk) írt alá a Jack Reacher 2-re, aki Harkness tábornokot fogja alakítani. Knepper karaktere korábban a hadseregnél szolgált, viszont már egy magán katonai vállalat vezérigazgatója, aki nem fél használni a hatalmát és egyfajta hősként tekint önmagára, bármire képes a céljai elérése érdekében. A Jack Reacher: Never Go Back a tervek szerint 2016. október 21-én jelenik meg külföldön, a hazai dátum még nem ismert.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.