Hirdetés

A szökés új videója visszavisz a rácsok mögé

|

Új képsorokkal és a készítők kommentárjával próbál megnyerni magának A szökés folytatásának betekintő videója.

Hirdetés

A szökés 2017-ben visszatér a képernyőkre, és minden eddiginél húzósabb helyzettel kell megbirkóznia főszereplőinknek. Az eredeti szériából visszatér Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar és Paul Adelstein. Ha pedig hihetünk a készítőknek, akkor nem csupán a színészek, hanem a hangulat is a régi lesz, hasonló fordulatokkal és cliffhangerekkel, amiket a 2005 és 2009 között sugározott sorozattól megszokhattunk.

Hirdetés

A szökés eredeti története Michael Scofield (Miller) köré épült, aki próbálta megmenteni elítélt testvérét, Lincoln Burrows-t (Purcell) a halálsorról, méghozzá úgy, hogy tervet szőtt az ő megszöktetésére. A sorozat végén [SPOILER] Michael-t mindenki halottnak hitte, de az eddig látottak azt bizonyítják, hogy mégsem ez a helyzet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.