Hirdetés

A Szörnyecskék 3 nem remake lesz vagy reboot

|

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy lesz újabb Szörnyecskék film (a "Minek?" az megint más lapra tartozik), és most az eredeti filmek sztárja, Zach Galligan árult el egyet s mást a következő rész kapcsán egy Londonban tartott rendezvényen.

Ez nem reboot lesz. Nem is remake vagy annak valamilyen formája. Chris Columbus azt nyilatkozta, hogy az első film nagyon közeli és kedves a szívének, és amíg csak él, nem dolgozzák fel újra.
Az eredeti film forgatókönyvéért felelős Columbus - aki legutóbb a Pixel című borzadállyal égette magát - legutóbb még olyan nyilatkozatokat tett, hogy J.J. Abrams két Star Trek rebootja inspirálta (tehát remake, eredetsztori, de közben egyfajta előzmény-folytatása az eredetieknek), de úgy fest, hogy a Jurassic World gigászi sikere ezúttal más irányba terelte az elképzeléseit. Mindenesetre Columbus és Steven Spielberg producerként a fedélzeten maradnak (ez talán jó jel), de a forgatókönyvért eredetileg az Éjsötét árnyékot is körmölő Seth Grahame-Smith felelt volna, végül a helyére a Disturbia, valamint nemrég aLibabőr forgatókönyvét jegyző Carl Ellsworth került. A tervek ellenére egyelőre továbbra is csak annyi van meg, hogy "valami hasonlót a Jurassic World-höz", afféle 30 évvel későbbi folytatás,  tehát referenciák, az első részhez hasonlatos narratíva biztos a sajátja lesz a Szörnyecskék 3. részének, de az, hogy Galligan, vagy bárki az eredeti stábból visszatérne, még kérdéses.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.