Hirdetés

A szürke ötven árnyalata - Már tudjuk, hogy mikor jönnek a folytatások

|

Hirdetés

Alig halkult a rajongók elégedetlenkedése a Sötét ötven árnyalatához tervezett forgatókönyvíró személye miatt, máris itt egy újabb hír a szériával kapcsolatban: a Universal Pictures bejelentette, hogy mikor jön a második és a harmadik rész, valamint elárult egy részletet arról is, hogy mikor kóstolhatnak bele először az érdeklődők a folytatásba. A stúdió a következő két alkalommal is szeretné meglovagolni a Valentin-nap időszakát, ezért A sötét ötven árnyalatát (Fifty Shades Darker) 2017. február 10-re tűzték ki (a Warner Bros. LEGO Batman mozijával egy időben), míg a trilógia zárása, A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed) 2018. február kilencedikén kerülhet a mozikba. Sam Taylor-Johnson az E.L. James írónővel való rossz viszonya miatt nem fog visszatérni, de a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan igen.

A Universal emellett bejelentette azt is, hogy A szürke ötven árnyalata DVD és Blu-ray kiadásán (külföldön május elején jön) a vásárlók találnak majd egy ízelítőt a folytatásból, amely valószínűleg a megjelenés után nézhető lesz a világhálón. https://www.youtube.com/watch?v=S_jNL_YXX7c
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.