Hirdetés

A szürke ötven árnyalata rendezője nem tér vissza a folytatásra

|

Hirdetés

Ahogyan az várható volt, a Szürke ötven árnyalata rendezőnője, Sam Taylor-Johnson nem kér a második, a Sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) névre hallgató részből, köszönhetően a könyv írójának, E.L. James-nek. Miután a rendező többször is összekülönbözött az írónővel a forgatás alatt (aki állítólag az egész stáb idegeire ment) amiatt, hogy a szerződés szerint Jamesé volt az utolsó szó, majd a szerző azt követelte a stúdiótól, hogy ő írja a folytatás forgatókönyvét, Taylor-Johnsonnak nem is kellett több és távozott a Szürke ötven árnyalata franchise fedélzetéről. Ezt maga a rendező erősítette meg a Deadline-nak nemrég, és nagyon ügyelt arra, hogy véletlenül se említse meg a távozásának miértjét. Egyedül annyit közölt, hogy hatalmas élmény volt a Szürke ötven árnyalata elkészítése számára, nagyon hálás a Universalnak és a két főszereplőnek (Dakota Johnson és Jamie Dornan) a lehetőségért és sok sikert kíván az utódjának. Ti kit látnátok szívesen a folytatás élén?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.