Hirdetés

A szürke ötven árnyalata - Trükkös szexet ígér a rendező

|

Jövő héten kezdődik Vancouverben A szürke ötven árnyalata forgatása, amelynek rendezője, Sam Taylor-Johnson olyan erotikus filmet ígér, amelyben a néző mindent megkap, amit szeretne...

Hirdetés

... mégsem tukmálják rá erőszakkal a szexet. "Korábbi filmemben, a Love You More-ban kidolgoztam egy jól működő módszert - magyarázza a 46 éves brit rendezőnő. - A nézőnek az az érzése, hogy mindent megmutattak neki, de ha másodszor is nekifut ennek a filmnek, rájön, hogy igazából csak úgy tűnt a számára. Nagyon nehéz úgy intézni a dolgokat, hogy a néző erotikus értelemben ott legyen az események közepén, mégse essünk át a ló túlsó oldalára, és nyomkodjuk bele az orrát abba, ami történik. De ha sikerül megtalálni a finom egyensúlyt, nyert ügyünk van. Leginkább arra fogok odafigyelni, hogy ne rendezzek olyan jelenetet, amitől én is kényelmetlenül érzem magam."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.