Hirdetés

A tél katonája is visszatér az Avengers: Infinity War-ban

|

Most már biztos, hogy a Bucky-t megformáló Sebastian Stan is feltűnik a Bosszúállók 3-ban.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben megszaporodtak a hírek a következő két Bosszúállók kalandról. Megtudtuk, hogy nem két részben kapjuk meg az Infinity War-t, majd kiderült, hogy hogyan állnak az írók a forgatókönyvekkel. Azt már korábbról tudjuk, hogy a forgatás valószínűleg még idén év végén megkezdődhet, valamint, hogy ez lesz az első olyan film, amely teljes egészében IMAX kamerákkal fog forogni, a rendező Russo-fivérek pedig a lehető legtöbb karaktert fel szeretnék vonultatni az eposzi történetben, ám biztos lesz egy-két hiányzó. A minap viszont megtudtuk, hogy Bucky Barnes nem a hiányzók között lesz, ugyanis a színész maga erősítette meg, hogy a Tél Katonája is visszatér az Avengers: Infinity War-ban.

Hirdetés

Bucky-t utoljára az Amerika Kapitány: Polgárháború végén láthattuk, amint önkéntesen hibernációs sztázisba vonult Fekete Párduc felügyelete alatt Wakandában. Most, hogy kiderült, hogy a karakter is tiszteletét teszi majd a Thanos elleni kalandban, lehetséges, hogy a hőst ennél hamarabb, már Fekete Párduc önálló filmjében is viszont láthatjuk, ami ugyan még csak gyenge pletyka szintjén merült fel, de logikus lehet a feltűnése. 

A Fekete Párduc film 2018. február 16-án nyit a mozikban, melyet rögtön az Avengers: Infinity War követ 2018. május 4-én. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.