Hirdetés

A tenger szívében - Chris Hemsworth a természet erőivel küzd meg a legújabb előzetesben

|

Hirdetés

A Warner Bros. stúdió közzé tette Ron Howard idén érkező filmjének legújabb előzetesét. A tenger szívében 1820-ban játszódik, központi szereplői pedig az Essex névre keresztelt halászhaló legénysége, akik egy dühös bálna útját keresztezik a Csendes-óceán déli vizein. A túlélők több mint 90 napon keresztül sodródnak a megmaradt három kicsike mentőcsónakban, amelyben nem mindenki képes életben maradni a szélsőséges körülményeknek köszönhetően. A film december 10.-én kerül a mozikba, az előzetes alapján pedig megéri majd jegyet váltani rá, már csak azért is mert olyan sztárokat láthatunk majd a vásznon, mint Chris Hemsworth, Benjamin WalkerTom HollandBrendan GleesonCillian MurphyBen Whishaw és Jordi Molla. https://www.youtube.com/watch?v=8L4KvJv_O-c

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.