Hirdetés

A tengernél - Trailer #2 (házastársi évődés folytatódik)

|

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy Angelina Jolie szíve egyre inkább a rendezés felé húz, semmint a színészkedés irányába - habár utóbbit sem hagyja maga mögött teljesen. Legújabb filmje ezt bizonyítja, amiben a főszerepet saját maga mellett kedves férjura, Brad Pitt játssza. A tengernél legújabb előzetese - az előzőhöz hasonlatosan - nem mond el túl sok mindent a cselekményről, de ez csak még izgalmasabbá teszi a dolgot, más filmek második trailere már rég lelőtte volna a fél filmet, megfosztva a nézőt minden meglepetéstől. Amit tudunk: adott egy házaspár, akik elmennek egy tengerparti házikóba, ahol aztán mindent csinálnak csak épp egymással nem bánnak kedvesen. Lélekölő párkapcsolati drámának tűnik, ami előreláthatólag igazi tour de force lesz a Brad Pitt- Angelina Jolie párost illetően. Továbbra is kíváncsian várjuk. https://www.youtube.com/watch?v=WvCwtQPBhDA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.